Zamieszczone przez miras69
Ostrzeżenie - UWAGA KRADNĄ!
Zwiń
X
-
To powiem wam, że dziś miałem dziwne zdarzenie. Jechałem DTŚ-ką od Chorzowa w kierunku Katowic i wyprzedziła mnie Audi A6 Srebrna z 3 gościami w środku. Ten co siedział z tyłu kamerował mój samochód telefonem i obaj się patrzyli na mnie i auto Nie ukrywam że mam teraz stracha.
Audi było na tablicach z Dąbrowy Górniczej SD 44629.
Mam nadzieję że się nic nie stanie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Andrev3To powiem wam, że dziś miałem dziwne zdarzenie. Jechałem DTŚ-ką od Chorzowa w kierunku Katowic i wyprzedziła mnie Audi A6 Srebrna z 3 gościami w środku. Ten co siedział z tyłu kamerował mój samochód telefonem i obaj się patrzyli na mnie i auto Nie ukrywam że mam teraz stracha.
Audi było na tablicach z Dąbrowy Górniczej SD 44629.
Mam nadzieję że się nic nie stanie
Ale pewnie masz jakieś dobre ubezpieczenie, więc spoko :P
Komentarz
-
-
to audi nie za czesto sie pojawia :?: parę osob widziało a6, do tego w tym samym kolorze.
pytanie tylko, z czyimi blachami jeździ.
wracając do kartofli...... myslę że opcja z dziadkiem jest słuszna, u mnie na osiedlu, niektorzy stosują podobną taktykę, jak auto tarasuje wyjazd. do wyboru są kartofle, wentyle lub smar na przedniej szybie.
Komentarz
-
-
Andrev3, ja to bym poszedł na Policje (dodatkowym plusem jest to, że masz wygląd samochodu i rejestracje), przedstawił całą sytuację (łącznie z przykładami osób z forum) i może by postawili jakiś tajnos-agentos na obserwacje, bo jak na moje oko to te ch** z Audi właśnie sobie wybrali kolejny cel jakim jest Twój samochód, a szkoda by było żeby zdewastowali Twoją własność, bo chyba na tym im zależy.
Komentarz
-
-
Kradną blachy ( tablice) po to, żeby później je założyć i jechać zatankować za darmo na stacji na Twój koszt, albo na różnego rodzaju akcje. Od dawna wiadomo, że w Katowicach kradną tablice rejestracyjne w takim celu, znajomi mnie ostrzegali przed tym i radzili,żeby je przynitować,ale póki co jeszcze ich nie straciłem :twisted:Była OI 1.8 20V ->OII Elegance 1.9TDI BXE ->
Opel Insignia ST 2.0 CDTI 191hp 429Nm
Komentarz
-
-
Pewnie na Twoja skode czeka jakis nowobogacki Ukrainiec albo Ruski. Jesli obejrzal sobie film i miales brudny samochod, albo nie spodobal mu sie kolor, to masz pewne szanse, ze nie stracisz wozu. Chociaz tak bezczelne nagrywanie samochodu swiadczy albo o braku kultury albo o poczuciu bezkarnosci. Jedno i drugie wymaga stanowczej interwencji.
A jesli w nocy uslyszysz alarm, to nie wybiegaj na ulice od razu, bo mozesz spotkac ciemnych typow, ktorzy wymusza na Tobie kluczyki, a i jeszcze "poprosza" abys wylaczyl blokady i zabezpieczenia. W taki sposob kradnie sie samochody na wschodzie i warto byc tego swiadomym.
Samochody moga tez krasc grupy przestepcze dla swoich celow: sprzedaz narkotykow, zamachy, porwania i tego typu akcje. Czesto z lotnisk, gdzie samochod stoi kilka dni. Pozniej bywa, ze wraca na to samo miejsce. Ciekaw jestem jak wlasciciela tak zawlaszonego pojazdu potraktuje policja?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez entrangerSamochody moga tez krasc grupy przestepcze dla swoich celow: sprzedaz narkotykow, zamachy, porwania i tego typu akcje. Czesto z lotnisk, gdzie samochod stoi kilka dni. Pozniej bywa, ze wraca na to samo miejsce. Ciekaw jestem jak wlasciciela tak zawlaszonego pojazdu potraktuje policja?
Dodaje do tego jeszcze tane służby i agentów - zabójców działających na zlecenie rządu :jump:
Komentarz
-
-
Wznowienie!
Dzisiaj - po 21 (!!!) dniach od odstawienia samochodu do ASO chłopcy obejrzeli moje auto.
Okazało się , że blachy osłony termicznej wydechu zostały wyrwane przy unoszeniu samochodu - do wyrwania blokady skrzyni biegów musieli podlewarkować auto (podobno robią to poduszką pneumatyczną) zerwać blachy i zerwać jakiś wybierak??? ze skrzyni biegów . proszę kogoś bardziej kumatego o komentarz.
no kosmos.
aż się dziwie ze w ogóle szkodnika nie rozkręcili pod domem mi i ze nie zadzwonili z pytaniem czy nie można się u mnie do prądu podłączyć.
Pozdrawiamech...
TomikT
Komentarz
-
Komentarz